🏠 / Over Ons / Onze Mensen / Daniel Niculai

........

Daniel Niculai

------------------

Daniel Niculai (Ervaringsdeskundige en Medewerker)

Daniel Niculai is een toegewijd ervaringsdeskundige en medewerker bij SLICKS, met een diepe passie voor het ondersteunen van anderen in hun strijd tegen gokverslaving. Sinds februari 2023 maakt hij met veel enthousiasme deel uit van het SLICKS-team, gesteund door zijn partner en de begeleiding van Raymond Aronds. Daniel is vastberaden om zijn ‘zwarte band’ te behalen in onthouding en uithoudingsvermogen, een metafoor voor zijn voortdurende overwinning op gokverslaving.

Creativiteit speelt een centrale rol in Daniels leven. Hij is gepassioneerd over koken, sport en handwerk, en zijn interesse in de menselijke geest en taal inspireert hem voortdurend om zichzelf en anderen te ontwikkelen. Hij ziet deze vaardigheden als krachtige middelen voor persoonlijke groei en het versterken van ons begrip van wie we zijn en waar we naartoe kunnen groeien.

Binnen SLICKS speelt Daniel een belangrijke rol als ervaringsdeskundige in workshops, waar hij zijn ervaringen deelt om deelnemers inzicht te geven in het leven van een gokverslaafde. Deze workshops zijn niet alleen gericht op herstel voor individuen, maar ook op professionals zoals schuldhulpverleners. Door zijn verhalen te delen, helpt Daniel professionals beter te begrijpen waar ze op moeten letten en wat ze kunnen doen om effectief te ondersteunen.

Daarnaast is Daniel een waardevolle medewerker op de SLICKS-inloop in Amsterdam, waar hij actief betrokken is bij het bieden van steun en begeleiding aan mensen die worstelen met gokverslaving. Met zijn persoonlijke ervaring en empathie is hij een bron van inspiratie voor iedereen die de valkuilen van gokken wil overwinnen en een leven wil opbouwen dat vrij is van de risico’s en kansen die gokken met zich meebrengt.

Daniel Niculai

Ervaringsdeskundige