🏠 / Over Ons / Onze Mensen / Chris te Lintelo

........

Chris te Lintelo

------------------

Chris te Lintelo

(Adviseur)

Chris te Lintelo is een ervaren adviseur binnen het team van SLICKS, met een sterke betrokkenheid bij het ondersteunen van kwetsbare groepen zoals mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en andere kansspelspelers die gevoelig zijn voor impulsief en onverantwoord gokgedrag. Zijn expertise is geworteld in decennia van persoonlijke ervaring en professioneel werk binnen het maatschappelijk werk.

Chris werd al op jonge leeftijd geconfronteerd met de aantrekkingskracht van gokautomaten, wat resulteerde in een jarenlange strijd met gokverslaving. Deze ervaringen hebben hem diepgaande inzichten verschaft in de psychologische en sociale aspecten van gokproblematiek en de destructieve impact die gokken kan hebben op individuen en hun omgeving.

In zijn huidige rol als Ambulant Hulpverlener bij Driekracht Arnhem Maatschappelijke Ondersteuning richt Chris zich op het begeleiden van mensen met een licht verstandelijke beperking, een groep die bijzonder kwetsbaar is voor de verleidingen van online gokken. Hij ziet dagelijks de gevaren waarmee deze groep wordt geconfronteerd, vooral nu de digitale gokmarkt in Nederland steeds toegankelijker wordt.

Bij SLICKS speelt Chris een cruciale rol in het bevorderen van informele onafhankelijke cliëntondersteuning (IOCO), een kernelement van de missie van de organisatie. Zijn werk richt zich op het begeleiden en ondersteunen van individuen die vastlopen in de complexe wereld van verslavingszorg en de gokindustrie. Door zijn persoonlijke ervaringen te combineren met zijn professionele achtergrond, biedt Chris waardevol advies en begeleiding, gericht op het voorkomen van gokschade en het ondersteunen van kwetsbare groepen.

Chris draagt bij aan het ontwikkelen van preventiestrategieën en levert deskundig advies aan het team van SLICKS. Zijn inzet helpt om een veilige, eerlijke en transparante gokomgeving te creëren, waarin geen enkele gokker in nood komt door het kansspel.

Chris te Lintelo

Penningmeester